Διαλέξτε Χρώμα: Μπλε Ναυτικό Εμπνεύσεις Εμπνεύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε!

Επιλογή χρώματος: Εμπνεύσεις μπλε ναυτικού που μπορείτε να ακολουθήσετε! – Τα πάντα διαχρονικά, ναυτικά και λευκά φορέματα, ειδικά vintage ή ρετρό, είναι ένας κομψός, γυαλισμένος τρόπος για να βγείτε με στυλ όταν ο ζεστός καιρός χτυπά.

Σακάκι ναυτικού + μαύρη κορυφή + τζιν
Ναυτικό, γκρίζο και λευκό στολή με τσάντα crossbody ρουζ και λεοπάρδαλα.
Και προσθέτοντας κόκκινες προθέσεις με τη μορφή κασκόλ, κοσμήματα, παπούτσια ή τσάντες είναι ο κλασικός τρόπος για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση ωραία. Η ναυτική μόδα έχει τη δυνατότητα να φαίνεται αρκετά κοστούμι και υπερβολική, έτσι ώστε να διατηρεί τα κομμάτια σας μοντέρνα και όχι πολύ κυριολεκτικά είναι το κλειδί.

Διαλέξτε Χρώμα: Μπλε Ναυτικό Εμπνεύσεις Εμπνεύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε!

Απλό combo ναυτικού-khaki. Για να βελτιστοποιήσετε το συμβατικό χρωματικό pallete, επιλέξτε μια ζώνη που ταιριάζει με την τσάντα και τα παπούτσια.
Times Το στυλ της Vanessa Hudgens ήταν ο ορισμός του Flawless
Η Taylor ένωσε τη χαριτωμένη κορυφή της με ένα ζευγάρι παντελόνι και μαύρα και καφέ δερμάτινα brogues.
Είναι ένας πολύ αβίαστος τρόπος να φανεί κομψός και μια καταπληκτική επιλογή αν αναρωτηθείτε ποτέ τι να φορέσετε. Το μπλε είναι πιο μαλακό από το μαύρο και από την άποψη του χρώματος θα ταιριάζει συνήθως στις 40+ γυναίκες καλύτερα. Εάν το Πολεμικό Ναυτικό είναι πολύ κοντά σε ένα μαύρο τόσο κοντά, ώστε σε χαμηλό φως, πραγματικά φαίνεται μαύρο, τότε πιθανότατα δεν πρέπει να το φορέσετε με μαύρο, επειδή οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι έχετε ντυθεί στο σκοτάδι και δεν συνειδητοποίησε ότι ήταν ναυτικό .

3 διαφορετικά ρούχα – Lovely Pepa από την Alexandra

Δείτε επίσης

Άνοιξη
Πώς να στυλ υπερμεγέθη πουκάμισο για την άνοιξη της τάσης 2022

Διαλέξτε Χρώμα: Μπλε Ναυτικό Εμπνεύσεις Εμπνεύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε!

Το VB φαίνεται εντελώς υπέροχο στο Ναυτικό και το μαύρο στη Νέα Υόρκη.

Candela Novembre Αυτός ο συνδυασμός κόκκινου κορυφαίου και μπλε πραίσκου κάνει τα πρωταρχικά χρώματα να φαίνονται γυαλισμένα, ειδικά με τα πάνινα παπούτσια Houndstooth.

Μαύρο δερμάτινο σακάκι + μπλε ναυτικό, περικομμένο παντελόνι με πλάγια πόδια που φοριούνται με τακούνια ιμάντα αστραγάλου.
μέσω

Leave a Reply

Your email address will not be published.