Η μυστική έκκληση της γιαγιάς DIY Diary αποκάλυψε- 5 μαγικές θεραπείες μαλλιών και προσώπου

Εάν έχετε αγκαλιάσει πολύ τη γιαγιά όταν ήσασταν παιδί, εκτός από την αγάπη και την αγάπη, ίσως ήταν μια δικαιολογία για να παίξετε Με τα μαλλιά και το δέρμα της- τόσο μαλακά και εύπλαστα, bouncy και ωραία! Αναρωτιέστε πώς πήρε αυτό το άψογο δέρμα και κλειδαριές; Εδώ είναι τα γιαγιά μυστικά και τα καθεστώτα δέρματος, φέρνουμε σε εσάς!
[Διαβάστε επίσης: Παγκόσμια προσφυγής από παντού]

Μυστικά για τη γιαγιά
1. Ένα από τα καλύτερα μυστικά για τη γιαγιά για τη γιαγιά, δεν θα χρησιμοποιούσε στεγνωτήρες φυσών, αλλά επιτρέποντας στη φύση να στεγνώσει τα μαλλιά μας. Οι στεγνωτήρες βλάβης βλάπτουν τα σκέλη των μαλλιών όταν χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά, και γι ‘αυτό η γιαγιά μας προειδοποίησε για το ίδιο.
Πηγή: taopic.com2. Πιστέψτε το ή όχι, πίσω από εκείνες τις μέρες οι γυναίκες θα βουρτσίζουν τα μαλλιά τους με μετρώντας 100 εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτό βοήθησε με την κυκλοφορία του αίματος και την παραβίαση των μαλλιών και διεγείρουν τα θυλάκια τρίχας για να παραμείνουν ισχυροί. Πάρτε μια βούρτσα με μέτριες έως μαλακές τρίχες, έτσι ώστε να μην βλάψετε τα μαλλιά ή το τριχωτό της κεφαλής.
Πηγή: Shopify.com3. Οι θεραπείες του καυτού πετρελαίου που έγιναν μία φορά την εβδομάδα θα σας βοηθούσαν να αποκτήσετε λαμπερά και εκπληκτικά κομμάτια, λένε γιαγιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας του pH στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής και επίσης βοηθά στη θρέψη των κλώνων των μαλλιών.

Πηγή: probu.co.uk4. Τα διαχωρισμένα άκρα μπερδεύουν και προκαλούν απώλεια μαλλιών σε χρόνο μηδέν, γι ‘αυτό και η γιαγιά πάντα κόβει τα μαλλιά της μία φορά κάθε δεκαπέντε ημέρες. Η κοπή έγινε για να κρατηθεί τα διαχωρισμένα άκρα μακριά, πράγμα που δείχνει ότι δεν υπάρχει πολύ περισσότερη τριχόπτωση.
Πηγή: girlterest.com5. Η γιαγιά μούσκεται ένα φλιτζάνι σπόρων φεγγείας στο νερό όλη τη νύχτα και αλεξίπτωσε τους σπόρους το πρωί σε μια πάστα. Αυτή η πάστα έκπλυσε με το ίδιο νερό που οι σπόροι ήταν εμποτισμένοι μέσα και με ένα μικρό σαμπουάν για πολύ περισσότερο καθαρισμό.

[SC: MediaD]
Πηγή: blogspot.com Αυτό ήταν οι μυστικές συνταγές μαλλιών της.

Ας ελέγξουμε κάποιες ηλικιακές θεραπείες παλιού προσώπου, εμείς;
1. Για να διατηρήσει το δέρμα φρέσκο και εύπλαστο, η γιαγιά συνήθιζε να αναμειγνύεται με νερό με νερό (1: 1) και να εφαρμόσει στο πρόσωπο για να απαλλαγεί από σημάδια ακμής, σπυράκια και ουλές ή κηλίδες και σκοτεινά σημεία. Αυτό την βοήθησε να αποκτήσει μια πολύ φωτεινή χροιά
Πηγή: diyprojects.tips2. Η γιαγιά δεν είχε εμπορικές υπηρεσίες απολέπισης για το δέρμα, τότε. Αυτό που έκανε ήταν να τρίβει μισό ασβέστη βυθισμένο σε κόκκους ζάχαρης για να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το μαύρισμα του καλοκαιριού από το δέρμα της. Κόψτε μισό ασβέστη και βυθίστε το σε ένα μπολ ζάχαρης και τρίψτε γενναιόδωρα, αλλά απαλά σε όλο το δέρμα. Περιμένετε δέκα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε τη μάσκα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού πάστα καρύδας στο μίγμα για πολύ περισσότερη βοήθεια!

Πηγή: Uremboshop.co.uk5. Η γιαγιά κοιμήθηκε καλά, αλλά συχνά λόγω του προβλήματος της υγείας θα είχε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Τοποθετήστε τις πρώτες φέτες πατάτας κάτω από τα μάτια και περιμένετε δέκα λεπτά. Μόλις τελειώσουν τα δέκα λεπτά, πρέπει να πλύνετε τις φέτες και τα απομεινάρια του από το πρόσωπο.
Πηγή: ytimg.comhere ήταν δέκα ηλικιακές παλιές μέρες αντιμετωπίζουν θεραπείες και μυστικά φροντίδας μαλλιών που κρατούνται στο γατάκι τους. Τους φέραμε σε εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε μια βόμβα στις θεραπείες κατά τον έλεγχο των σαλονιών πια. Ελπίζουμε να σας άρεσαν αυτά τα δέκα μυστικά και θα τα δοκιμάσετε και θα γράψετε με τις μυστικές συνταγές και τις θεραπείες που χρησιμοποίησε η γιαγιά σας.
Μείνετε εκπληκτικοί και πηγαίνετε au naturale, επειδή τα μαλλιά και το δέρμα σας δεν τηρούν πολύ τις χημικές θεραπείες και τα προϊόντα, όπως και με τα φυσικά προϊόντα. Την επόμενη φορά, όμως, θα γράψουμε πολύ περισσότερα για τα θεραπείες τριχόπτωσης και τις θεραπείες του δέρματος που η σύγχρονη επιστήμη raves για!

Leave a Reply

Your email address will not be published.