Το επόμενο βήμα: Έπιπλα

2021 Ενημέρωση: Πιστεύουμε ακόμα ότι αυτή ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική συζήτηση για το πότε να αγοράσετε πλήρες έπιπλα-ωστόσο ίσως θελήσετε να επιθεωρήσετε την πολύ πιο πρόσφατη συζήτησή μας για τις καλύτερες τοποθεσίες για αγορά Έπιπλα (με τόνους σχολίων επισκεπτών καθώς και κριτικές).
Υπήρξε μια διασκεδαστική συζήτηση για λίγο πίσω στο τμήμα σχολίων – πού επιλέγετε έπιπλα όταν αναβαθμίζετε από την IKEA (ή με άλλο τρόπο αγοράζετε “Grown Up Furniture”); Πίστευα ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να στρογγυλοποιήσετε τις απαντήσεις, καθώς και ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια σειρά στο “Το επόμενο βήμα”. (Σίγουρα θα κάνουμε τη μόδα ως την επόμενη στη σειρά – υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες ταξινομήσεις που θα σας ενδιέφερε, κυρίες;)
Τα έπιπλα είναι ένα πραγματικά αστείο πράγμα – έχει την τάση να μείνει μαζί σας εδώ και χρόνια, έτσι ιδανικά σας αρέσουν οι αγορές που κάνετε. Οι προϋπολογισμοί μετά το σχολείο δεν σας επιτρέπουν πάντοτε να αγοράσετε τα σπουδαία πράγματα, όμως, για μένα (και πολλοί από τους φίλους μου) “ισοπεδώσαμε” μετά τα πρώτα μας χρόνια στη θέση εργασίας-ωστόσο μόνο αν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε κάτι που αγαπήσαμε.
Για παράδειγμα: Όταν εγκατέστησα το πρώτο μου διαμέρισμα ίδρυμα μετά το φράγμα, έθεσα σε κίνδυνο ένα μπλε δερμάτινο κρεβάτι από το Ikea, σκέφτοντας, hey, απαιτώ μια τοποθεσία για να καθίσω, καθώς και να αγοράσω πάντα ένα νέο μέσα μερικά χρόνια. Μετά από το hubby μου, καθώς παντρεύτηκα, πήγαμε σε έναν τόνο καταστημάτων για νέους καναπέδες, έτοιμοι να ξοδέψουμε χρήματα (haaates the Couch), ωστόσο δεν ανακαλύψαμε τίποτα που αγαπήσαμε, έτσι καταθέσαμε τη συζήτηση … επίσης όπως έμεινε έγκυος. Ο καναπές Ikea εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο “meh” στο σπίτι μας, ωστόσο είμαστε ενθουσιασμένοι που δεν αγοράσαμε ένα νέο, μη δερμάτινο καναπέ κάθε φορά που το παιδί μου επιλέγει να κάνει κάτι ανόητο, όπως το Eat yogurt με τα χέρια του. (Γιατί, Τζακ … γιατί;)
Κάναμε το “επίπεδο” με τα έπιπλα κρεβατοκάμαράς μας, καθώς και τα έπιπλα χώρου τραπεζαρίας, όμως, αφού προσπαθήσαμε να ελέγξουμε λίγο για τα ψώνια επίπλων …. Στην κρεβατοκάμαρα, οι γονείς μου μας έδωσαν γενναιόδωρα ένα δώρο σπιτιού από ένα υπνοδωμάτιο που σετ από το Homestead Furniture στο Amish Country (στο Οχάιο, στο σπίτι μου), καθώς και οι γονείς μου με ευγενικά έφεραν ένα χαλί όταν πήγαιναν σε απόδραση στην Τουρκία. Αυτός είναι ο κόμπος μου που απεικονίζεται, κλόουν με το τεράστιο στήθος μου).

Επίσης, αγόρασα τελικά ένα τραπέζι τραπεζαρίας από τον Jensen Lewis, εκτός από ένα κουνιστό ξαπλώω από τις καλύτερες σειρές Storytime καρέκλες.
Ορισμένες αγορές ήταν τυχεροί – έχουμε αγοράσει μια σειρά από χαλιά από τους ιστότοπους πώλησης flash στο διαδίκτυο όπως το Hautelook, το Rue La La, καθώς και η λωρίδα ενός βασιλιά (Δείτε παραπάνω: Κύριε χέρια γιαουρτιού).
Έχουμε κάνει δυστυχώς μερικές αγορές που λυπάμαι, συμπεριλαμβανομένου ενός Hutch της Κίνας καθώς και της Credenza από ένα κατάστημα μαζικής αγοράς – ήταν σχέδια δαπέδου, έτσι ήταν ήδη dinged όταν τα πήραμε, καθώς και τα bit λεπτομέρειες μου bug, όπως τα συρτάρια που don don ‘t παρατείνετε όλη τη μέθοδο (και σπάστε εύκολα).
Διαφορετικά … το παιδί μου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα παλιά μου έπιπλα υπνοδωματίου Ikea (τα πράγματα αυτά κρατούν επάνω, θα το δηλώσω αυτό!), Πολλοί από τους λαμπτήρες μας είναι ακόμα από την JC Penney (δεν θυμάμαι ακριβώς πώς ανακάλυψα το τμήμα φωτισμού τους, ωστόσο συνήθως εγώ συνήθως εγώ Όπως τα πράγματα που έχουμε πάρει, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου κρέμονται λάμπα που έχουμε πάνω από το τραπέζι), και, καλά, ο καναπές εξακολουθεί να είναι ο καναπές.
Αναγνώστες, πότε αγοράσατε καλά έπιπλα; Σε ποια καταστήματα πήγατε όταν επιλέξατε να “ανεβάσετε”; Έχει κάνει κάποιος ειδικά ταξίδια, όπως στη Βόρεια Καρολίνα, για έπιπλα;

Οι σχολιαστές έριξαν έναν τόνο εννοιών για καταστήματα επίπλων που σκέφτονται για έπιπλα “μεγάλων”, συμπεριλαμβανομένων:
Αραχάος
Έπιπλα Ashley
Αραχόλτης
Δανία Έπιπλα
Ethan Allen
Συλλογή διακοσμητών σπιτιού
Jonathan Louis
Lancaster Handcraft
Το Macy’s (τα έπιπλα καθώς και η πώληση στρώματος ξεκινά 10/8, στην πραγματικότητα!)
Overstock.com
Προβλήτα
Αγγειοπλαστική
Αίθουσα & σκάφος
Usona
West Elm (προσφέροντας εντελώς δωρεάν αποστολή, μόνο σήμερα)
Έπιπλα του Wolf
Παγκόσμια αγορά
Craigslist, καταστήματα μεταπώλησης, καθώς και χώρους καταστημάτων όπως το Forgottenfurniture.com.

Για τα δικά μου $ .02, θα συμπεριλάμβανα επίσης:
Σχεδιασμός
Υλικό αποκατάστασης
Mitchell Gold & Bob Williams
Το κατάστημα Conran
Ειδικά ταξίδια επίπλων σε τοποθεσίες όπως η Βόρεια Καρολίνα καθώς και (αν εμφανιστεί στο Οχάιο, το σπίτι μου), η χώρα Amish – είναι εκεί που πήραμε τα έπιπλα υπνοδωματίων μας (ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο σπίτι από τους γονείς μου)
Οι αποθήκες καθώς και τα καταστήματα – για παράδειγμα, δεν έχουμε ανακαλύψει τίποτα που έχουμε αγαπήσει, ωστόσο πηγαίνουμε πάντα στο τμήμα εκκαθάρισης του ABC Carpet & House όταν είμαστε κοντά εκεί, καθώς και πιθανότατα θα κάνουμε ένα ταξίδι Η έξοδος αποθήκευσης την επόμενη φορά που ψάχνουμε για κάτι συγκεκριμένο…
Ρωτήστε για σχέδια δαπέδου όταν πηγαίνετε στα καταστήματα – καθώς και μην φοβάστε να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τον πωλητή, Esscicnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.