3 παραδοσιακά στυλ Kanchipuram saree για τη σύγχρονη κυρία

ο βασιλιάς των ινδικών μεταξωτών
Μια νότια ινδική γαμήλια εκδήλωση δεν ήταν ποτέ συνολική χωρίς Kanchipuram saree. καθώς και τα περισσότερα νοικοκυριά κατέχουν τουλάχιστον ένα από αυτά τα αξιόλογα ενδύματα – μερικές φορές παραδίδονται από γενιά σε γενιά. Αν και έχουμε Banarasi καθώς και Assam Silks για στενό ανταγωνισμό, δεν υπάρχει απόρριψη ότι Kanchipuram ή Kanchivaram είναι ο βασιλιάς των ινδικών μεταξωτών. Από μια μικρή πόλη του ναού στο Ταμίλ Ναντού σε όλο τον κόσμο, το Silk Kanchipuram έχει αποδείξει την αξία του.
[Επίσης, διαβάστε: Designer Half Saree]

Υφασμένο από το μεταξωτό μεταξωτό, το μαλακό υλικό μετατρέπεται σε 6-μέτρα εξαιρετικού ενδύματος διακοσμημένο με χρυσό zari. Τα παραδοσιακά θέματα επηρεάστηκαν από τη φύση καθώς και από την αρχιτεκτονική του ναού. Αυτά τα ευαίσθητα θέματα καθώς και τα βαριά σύνορα Zari παρέχουν τώρα μέθοδο σε στυλ καθώς και στυλ που γοητεύουν τη σύγχρονη ινδική γυναίκα.
Για όσους από εσάς σας αρέσει η καινοτομία σε στυλ μαζί με την κομψότητα της παράδοσης, εδώ είναι 3 κομψά στυλ Kanchipuram saree για να καμαρώσετε στο επόμενο τεράστιο γεγονός.
Γεωμετρικός
Αν και τα γεωμετρικά μοτίβα έχουν χρησιμοποιηθεί στο Silk Kanchipuram νωρίτερα, ήταν πάντα μέρος των περίτεχνων στυλ που κυριαρχούσαν από παραδοσιακά μοτίβα. Το σύγχρονο Kanchipuram saree styles λειτουργούν μεμονωμένη γεωμετρική όψη γύρω από το σώμα ή ένα συνδυασμό διαφορετικών πτυχών όπως οι έλεγχοι καθώς και τα τρίγωνα. Αυτά είτε υφαίνονται σε ένα μοτίβο που καλύπτει ολόκληρο το saree είτε χρησιμοποιούνται μόνο σε συγκεκριμένα μέρη όπως το pallu ή τα σύνορα.

Υπάρχει ένας αριθμός γεωμετρικών στυλ στυλ Kanchipuram sarees κατάλληλα για κάθε περίσταση.
Πού να τα φορέσεις;
Για μια γαμήλια εκδήλωση ή μια εορταστική εκδήλωση, επιλέξτε ένα βαρύ μεταξωτό saree με τα σύνορα Zari καθώς και φωτεινά χρώματα. Για μια διασκέδαση καθώς και χαλαρή εμφάνιση, μπορείτε να πειραματιστείτε με το μίγμα και την αντιστοίχιση των χρωμάτων καθώς και με στοιχεία στυλ.

Μισοί λευκοί
Εάν η απλότητα είναι το φλιτζάνι τσάι σας, η περιήγηση για ένα κομψό Kanchipuram saree σταματά εδώ. Δοκιμάστε αυτά τα μισά και μισό sarees που είναι διαθέσιμα σε διάφορους συνδυασμούς υλικών όπως το Silk-Georgette, το Silk-Net κλπ. Το μισό από το saree αφήνεται καθαρό λευκό με πολύ λίγα διακοσμητικά, ενώ το άλλο μισό παίρνει όλο το ενδιαφέρον με Τα κομψά χρώματα του καθώς και θέματα στο μετάξι. Το Kanchipuram Sarees δεν μπορεί να πάρει κανένα είδος ευκολότερου από αυτό.

Αυτά τα μισά λευκά sarees μεταξιού Kanchipuram είναι ιδανικά για τις σύγχρονες γυναίκες που επιθυμούν διακριτική κομψότητα καθώς και νέες τάσεις. Χωρίς αμφιβολία, είναι προεξέχοντες τόσο στα καταστήματα στο Διαδίκτυο εκτός από τον αγαπημένο σας μεταξοτυπικό λιανοπωλητή ή μπουτίκ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το στυλ για μια υποδοχή γάμου ή μια εκδήλωση.
Πώς να αξεσουάρ αυτό το στυλ;
Φορέστε το πάνω ή κάτω σύμφωνα με την άνεσή σας. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά χρυσά κοσμήματα για να προσθέσετε λίγο ομορφιά στο βλέμμα σας, αν το πάνω μισό του saree σας είναι λευκό. Διαφορετικά, κρατήστε τα αξεσουάρ πολύ λίγα – αφήστε το εξαιρετικό kanchipuram να απολαύσει όλη την προσοχή.

Ντύστε το σωστό για τη σωστή περίσταση
Ξεχωρίστε από τα πλήθη χωρίς το bling στο μετάξι σας. Ωστόσο, πηγαίνετε για φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων όπως fuschia -blue, πορτοκαλί-μαύρο, κίτρινο-πράσινο κλπ. Εάν το γεγονός είναι ένας γάμος, αξεσουάρ με βαριά χρυσά κοσμήματα καθώς και λουλούδια στα μαλλιά σας. Εάν επιλέξετε ένα απλό handloom Pure Kanchipuram Silk Saree με πολύ λίγη δουλειά Zari, συνδυάστε το με μια μπλούζα Brocade με βαριά κεντήματα ή διακοσμητικά. Μπορείτε πάντα να φορέσετε το καρό Kanchipuram saree για χαλαρά γεγονότα επίσης-απλά μειώστε το αξεσουάρ.

Λοιπόν, ποιο θα είναι το στυλ Kanchipuram σας;
Πηγή εικόνων: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.